Logo
Företagsgåva
Ge en företagsgåva och investera i ett hållbart samhälle.

Tack vare ovärderliga gåvor från företag kan Internationella Vänner göra skillnad för svenska och nyanlända barn, unga och vuxna. 

Vi hjälper nyanlända att få en meningsfull framtid i sitt nya land genom att snabbt komma in i det svenska samhället när det handlar om skola, arbete och fritidsaktiviteter men vi hjälper också socialt utsatta barn och unga med t.ex. dyra medlemsavgifter i idrottsklubbar, hela och rena kläder och skor med mera.
Här kan du läsa mer om vad Internationella Vänner gör 

Ni väljer själva belopp ni vill ge som företagsgåva till arbetet kring hållbara städer och samhällen. Om ni väljer att skänka 5 000 kr eller mer så blir ni automatiskt ett vänföretag i Internationella Företagsvänner under ett års tid.

Ge en företagsgåva

Fyll i formuläret för att ge en företagsgåva. 

Vill du ge en större summa eller inleda ett samarbete? Kontakta oss

Hur använder vi pengarna?

Förutom ekonomiskt stöd ifrån stat, region, länsstyrelser, stiftelser och förvaltningar är vi beroende av gåvor och bidrag från fantastiska människor och företag.

Pengarna används för att skapa aktiviteter för utsatta svenska eller nyanlända barn, unga och vuxna. Alla människor har lika värde och vi tror på mångfald och social hållbarhet. Läs gärna mer om våra olika aktiviteter under Lyckade projekt

Fredsgatan 25, 331 52 Värnamo  |   info@internationellavanner.se

VÅRA HUVUDPARTNERS: